Alpint - undervisning 1 time - Vestlia

Dato: Tirsdag 16 mar 2021 - mandag 16 mar 2026

En privat instruktør setter fullt fokus på deg og dine mål. Instruksjonen vil bli lagt til rette utfra ut i fra din tidligere erfaring og ferdighetsnivå. I tillegg er instruktøren godt kjent på fjellet og kan velge bakker etter hva som passer best for deg.

 

Vi har mange flinke skiinstruktører fordelt utover våre to dalsider som er her for å gi deg den beste opplevelsen. Uansett alder og nivå, kan vi hjelpe deg med å legge til rette en skreddersydd time tilpasset dine ønsker om du har aldri satt en fot på snø før, eller om du bare vil ha noen tips til å forberede din skikjøring.

Ferdighetsnivå alpint

Level 1 - Hvit
For deg som er nybegynner på ski og ønsker å lære de grunnleggende ferdighetene. Vi hjelper deg med å finne selvsikkerhet i skikjøringen, jobbe med gli, stopp og kjøre heis. Med en privat instruktør fokuserer vi på bare deg, din skikjøring og utvikling.

Level 2 - Grønn
For deg som kan kjøre på ski og vil nå nye nivåer. Vi hjelper deg som har begynt å få teknikken og utvikle dine ferdigheter når det kommer til sving og kontroll. Med en privat instruktør fokuserer vi på bare deg, din skikjøring og utvikling.

Level 3 - Blå
For deg som er en dyktig skikjører og vil nå nye nivåer. Vi hjelper deg med å utvikle teknikk, ha det morsomt på ski og sette sikkerheten i bakken i fokus. Vi fokuserer på parallelle ski, finne flyt og kontroll.
Vi velger nivået på løyper tilpasset ditt nivå og kontroll. Med en privat instruktør fokuserer vi på bare deg og din skikjøring og utvikling.

Level 4 - Rød
For deg som er en avansert skikjører og vil nå nye nivåer. Vi hjelper deg med teknikk i ulike løyper og variert terreng. Vi fokuserer på å kjøre i en høyere hastighet, rent, linjevalg og utvikle strategier for å kjøre i vanskeligere bakker og snøforhold. Med en privat instruktør fokuserer vi på bare deg, din skikjøring og utvikling.

Vis mer

Bestill nå

Build: 14.04.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8629.cbischannel-32195.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails