Flow Motion Sykkelpakke

15 juli 2021 - 22 august 2021

 

Overnatting 3 døgn + 2 dager sykkelheis

 

Har du lyst å teste ut en av Norges råeste flytstier, Flow Motion? Da kan vi anbefale denne pakken for deg! Ta med enten familien eller vennegjengen på en uforglemmelig opplevelse. Flow Motion sørger for å utfordre deg, samtidig som du kan kjenne på en deilig mestringsfølelse når du har fullført.


Pakken inkluderer:

  • 3 overnattinger i leilighet
  • Selvhushold (utvask og sengetøy kan bestilles i tillegg)
  • 2 dager heispass inkl smartcard, med plass til sykkel


I tillegg til Flow Motion åpnes 2 nye flytstier rundt 20. juli; Anaconda og Gold Digger, 2 røde løyper for de litt mer erfarne downhill/sti syklistene. Det finnes også pumptrack, mindre flytstier og hopplinjer i området rundt Vestlia Resort og langs Ustedalsfjorden.


Ønsker dere å leie sykkel, har Geilo Sommerpark Geilos største sykkelutleie. Her har de sykler i alle ulike størrelser og varianter. Vi anbefaler å leie sykkel i god tid før ankomst pga stor pågang.


På Geilo tilbyr vi også sykkelskole for barna, terreng og stisykkelkurs, guidede turer og du kan til og med leie din egen PT instruktør for å forbedre dine sykkelkunnskaper. Sjekk tilbudet og bestill her https://www.geilo.no/nb/bestill/sykling-2 (kopier link og legg inn i browser)Fakta om Flow Motion Flytsti:

Lengde: 4 km

Gradering: Blå/Middels

Passer for: Fra ferske syklister med litt tekniske ferdigheter til øvede terrengsyklister

Beliggenhet: Toppen av stolheisen i Vestlia

Søk & bestill.

Velg antall reisende
Gjester:
Gjester:
Build: 02.08.2021 12:54:11, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8629.cbischannel-32195.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index